AFRICANOS Real Estate Ltd is één van de grootste onroerend goed makelaars in Cyprus die de grootste selectie van nieuw en wederverkoopbaar vastgoed aanbiedt in Cyprus. Wij vertegenwoordigen meer dan 200 ontwikkelaars en bouwbedrijven en duizenden particulieren, dit laat aan onze klanten toe om tijd en geld te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in alle gebieden van Cyprus. Onze selectie van vastgoed bestaat uit duizenden nieuwe en wederverkoopbare huizen, bungalows, semi vrijstaande huizen, stads huizen, en flats. Wij bieden ook een brede waaier van percelen en land evenals huurpercelen aan. Ons doel is het om al onze klanten tevreden te stellen. Onze vastgoedadviseurs bieden onze cliënten waardevolle raad en suggesties voor de aankoop en de verkoop van vastgoed aan. Onze aanbevelingen worden aangepast aan onze klantbehoeften en onze geloofwaardigheid, onze discretie en onze verantwoordelijkheid maken ons het beste in deze markt. Deze diensten zijn kosteloos en omvatten overleg, reizen om het vastgoed te zien waar onze cliënten in geinteresseerd zijn, zonder verplichting te kopen, hulp met de juridische diensten tijdens het koop proces en meer. http://www.africanosestate.com/ is een online dienst van ons volledige vastgoed en informatiesysteem. De gebruikers kunnen continu toegang krijgen tot ons bijgewerkt gegevensbestand van duizenden vastgoed aanbiedingen met foto's van binnen en buiten, beschrijvingen, eigenschappen, vloerplannen en plaatsingsplannen. U kunt ook nieuws en artikelen lezen waarin u alles kunt vinden betreffende het kopen van onroerend goed in Cyprus.

AFRICANOS Real Estate Ltd is momenteel één van de grootste, meest interactieve en gebruikersvriendelijke onroerend goed websites op het Web. DE TOEKOMST VAN AFRICANOS: met 21 jaar van ervaring zijn wij erin geslaagd om in één van de grootste bedrijven van Cyprus te groeien en hebben de manier van mensen en ondernemingen mbt handelen in onroerend goed definitief verandert. Wij kijken in de toekomst met groot optimisme en hebben vertrouwen dat onze wens voor voortreffelijkheid en de niet aflatende kwaliteit ons bedrijf en zijn mensen in een rooskleurige toekomst blijft begeleiden. Wij zullen onze nu al sterke verhoudingen met onze cliënten altijd blijven verbeteren en wij zullen altijd proberen de ervaring in het huis kopen-en verkopen te perfectioneren.

AFRICANOS REAL ESTATE LTD De aankoop van onroerend goed in Larnaca is momenteel op Cyprus het meest interessantste en betaalbare onroerend goed op het eiland. De families die een eigendom voor koop of huur zoeken om tot Larnaca hun thuisstad te maken kunnen van haar warm klimaat profiteren; vriendschappelijke gastvrijheid; kalme stranden; lage kosten van levensonderhoud; historische charme; en een veilige levensstijl. Voor de scherpzinnige investeerder, kunnen Larnaca investeringsprojecten een zeer rendabele investering zijn. Voor beide categorieen bieden de ontwikkelingen van Larnaca verschillende architecturale stijlen en ontwerpen, die zich van eigentijdse huizen uitstrekken tot aan klassieke flats en de mediterrane villa's die volgens Europese normen door professionele landontwikkelaars worden gebouwd .De grote uitbreidings investeringen aan de Internationale Luchthaven Larnaca; de aanstaande ontwikkelingen van het “designer”golf (2 nieuwe golfbanen); de verbeteringen aan de wegen; de omzetting van de haven Larnaca in een uitbreiding van Marina Larnaca die meer dan verdrievoudigt om zowel cruise schepen als luxe jachten te dokken; de uitbreiding van de mooie promenade “Finikoudes”; en de herlocatie van de olie raffinaderij; zijn enkel een paar redenen waarom de waarde van bezit zoals huizen, flats, villa's, land de verwachtingen van zowel individuen als onroerend goed investeerders die in de nabije toekomst kopen, zullen overtreffen.

AFRICANOS REAL ESTATE LTD Men kan onroerend goed in Larnaca gemakkelijk en veilig kopen wanneer U handelt met ervaren en betrouwbare beroeps mensen. AFRICANOS Real Estate Ltd biedt een reusachtige waaier van huizen, flats, villa's, land en andere projecten zowel voor verkoop als voor huur om aan alle budgetten te voldoen. Wij hebben al het juiste bezit in Larnaca voor duizenden tevreden klanten gevonden, eenvoudig door goed advies te geven en onze kennis van de onroerend goed markt te combineren met hun individuele behoeften en wensen. Als u vastgoed in Larnaca te koop zoekt kunnen wij u helpen de beste optie voor u te vinden. Maak u met Larnaca vertrouwd, zijn projekt ontwikkelaars, en zijn gebieden; om het goede vastgoed te koop te vinden en om het slechte vastgoed te koop te vermijden. Laat ons U helpen om het juiste bezit voor U te vinden… Waarom genoegen nemen met minder? Contacteer ons nu.

FEATURED ITEM
Larnaca, Apartment
265000.00€
£155,098
Go!

Larnaca, House
370000.00€
£216,551
Go!

Larnaca, Apartment
320000.00€
£187,288
Go!

Larnaca, Apartment
310000.00€
£181,435
Go!

Larnaca, Apartment
190000.00€
£111,202
Go!

Larnaca, Apartment
340000.00€
£198,993
Go!

Larnaca, Apartment
285000.00€
£166,803
Go!

Larnaca, Apartment
330000.00€
£193,140
Go!

Larnaca, Apartment
245000.00€
£143,392
Go!

Larnaca, Apartment
355000.00€
£207,772
Go!