Welkom bij Cyprus Vastgoed – Het Vastgoed Portaal

Management Aantekening voor Cyprus Vastgoed:

Gecertificeerd Vastgoed Agent Reg.No. 335 voor Cyprus Vastgoed.

Gevestigd in 1981, bereikte Akis Iacovides bijzondere resultaten in de concurrerende Zuid-Afrikaanse vastgoed markt. Sinds 1994 ging hij verder in de Cypriotische markt als een familiebedrijf en geniet momenteel van presentatie over het gehele Cypriotische eiland.

Hoewel wij de belangrijkste vastgoed ontwikkelaars in Cyprus vertegenwoordigen, hebben wij ook buitengewone succes in de privé verkoop.

Speciale aandacht wordt aan de aan wensen van iedere klant gegeven, zowel bij de verkoop, aankoop of de oriëntatie naar de garantie van de “Title Deeds” voor vastgoed in Cyprus.

De aankoop van vastgoed zou niet alleen een investering moeten zijn, maar zou ook een ontspannende en plezierige ervaring moeten zijn. Sta ons toe dat wij voor U werken en wij verzekerenU gemoedsrust als u de professionele benadering van Africanos Real Estate ervaart in de wereld van Cypriotisch vastgoed.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Speciale Aanbiedingen

€Larnaca - Apartment
265,000€

Larnaca - House
€370,000 - €390,000

Larnaca -  Apartment
€320,000

 - 
€0

Verkoop of Verhuur U uw Eigendom?

Met Africanos Real Estate kunt u uw eigendom met enkele gemakkelijke stappen op het net plaatsen en bent U er zeker van dat uw huis door duizenden wereldwijd zal gezien worden die een eigendom wensen te kopen of te huren. Eens u met ons in zee gaat zal ons gekwalificeerd personeel pas tevreden zijn als u eigendom is verhuurd of verkocht!

Plaats uw Eigendom vandaag nog!